Résztvevők

iCollWare Kft.

[singlepic id=31 w=150 float=right]A pályázó projektcég, az iCollWare Kft. alapítói az Első Magyar e-Közigazgatási Informatikai és Innovációs Klaszter (akkreditált innovációs klaszter) tagjai közül kerültek ki. A társaság célja, hogy a tagok egymást kiegészítő tevékenységeinek hatékony szimbiózisával egy olyan magas hozzáadott értékű termékkonstrukciót, illetve szolgáltatást állítson elő a GOP-2009-1.2.1 pályázati konstrukció keretében, mely gyökereiben megváltoztatja az igazságügyi szakértői szegmens szakterületi működését.

ALBACOMP Zrt.

[singlepic id=25 w=150 float=right]A 20 éves múltra visszatekintő Albacomp,  a Klaszter életében is jelentős szerepet játszik. Az informatikai fejlesztések iránti elkötelezettségét jelzi az is, hogy ő maga kezdeményezte a Klaszter alapítását. Az Albacomp Magyarország egyik leginnovatívabb, az informatikai fejlesztésekben élen járó, kizárólag magyar tulajdonban lévő vállalat, amely céljaként tűzte ki, hogy Magyarország egyik informatikai tudásbázisává váljon, illetve lehetőséget és szakmai támogatást biztosítson tehetséges szakembereknek új termékek kifejlesztésére.

AperTech Informatikai Kft.

[singlepic id=26 w=150 float=right]Az Apertech Kft. korábbi kutatásai révén elsősorban az adatbiztonság, adattárház, illetve robosztus mennyiségű adat gyors és egyszerű kezelése területén szerzett tapasztalatokat. Számos közigazgatást érintő projektben vett részt a fenti területeken. Az ezekből származó tapasztalat elengedhetetlen a jelen projektben.

Different Fejlesztő Kft.

[singlepic id=27 w=150 float=right]A Different Fejlesztő Kft. ugyan kisebb részesedéssel szerepel a projektvállalkozásban, de szerepe igen jelentős. A Different Kft. egy letisztult profilú, nemzetközileg is elismert alkalmazás-fejlesztő és szolgáltató vállalkozás, amely győri központjából több mint húsz országba szállítja innovatív megoldásait. 15 éves működése folyamán megismerte a külföldi piacokat, ország specifikus sajátosságokat, így jelentős szerepet fog vállalni a termék piacra vitelében és értékesítésében.

GEOVIEW SYSTEMS Számítástechnikai Kft.

[singlepic id=28 w=150 float=right]Több mint 20 éves működése folyamán számos fejlesztési projektben vett részt, melynek köszönhetően mára erős pozícióval rendelkezik a hazai egyedi alkalmazás fejlesztések piacán, illetve komoly eredményeket ért el a köz- és versenyszféra számára kialakított alkalmazások területén egyaránt. A közigazgatás területén teljes önkormányzati szakalkalmazás portfólióval rendelkezik, ezen túl a különböző alaptevékenységű vállalatoknak is kínál internetes információs rendszereket, elektronikus work-flow alkalmazásokat, valamint térinformatikai megoldásokat. Külön figyelmet fordít az IKT eszközök használatából eredő hatékonyság-növelési és szervezetracionalizálási lehetőségekre, különösképpen az nformatikai rendszerekkel megvalósítható BPR (Business Process Reengeneering) módszertan és know-how átadására. A fejlesztés alaptevékenységét ezért olyan értéknövelt szolgáltatásokkal is kiegészítette, mint pl. IKT eszközökkel kapcsolatos tanácsadás, beruházási tanácsadás, szervezetfejlesztés, projektfejlesztés, projektmenedzsment, rendszerintegrációs tevékenységek, vagy éppen oktatási szolgáltatások.

HRK CONSULTING Tanácsadó Kft.

[singlepic id=29 w=150 float=right]HRK Consulting Kft. független tanácsadó, szállító vállalat. Megbízásainak többsége az ügyfelek komplex, nagy kockázatú, üzletileg kritikus rendszer-bevezetési projektjeinek minőségbiztosítása, és emellett jellemző feladat és szakértői támogatása mind informatikai, mind üzleti területen.

HUMANsoft Elektronikai Kft.

[singlepic id=30 w=150 float=right]Az 1989-ben alapított HUMANsoft Kft. mára teljes informatikai termék- és szolgáltatás portfóliót épített ki. Színvonalas szolgáltatásaival és minőségi megoldásaival a hazai informatikai piac kiemelkedő szereplője. 2005. évben létrehozott, vállalkozáson belül működő kutatás-fejlesztési részlege már számos informatikai fejlesztési projektben vett részt. Ezek közé tartozik az „Egészségnyereséget és egyéni életminőség-javulást biztosító, orvosi protokoll alapú, beágyazott telemedicinális rendszerek” című EU társfinanszírozott projekt is. Az ebből származó tapasztalat jelentős forrása lesz jelen projektnek is.

 

 

Comments are closed.